„Шта смо још богу згрешили“ у биоскопима од 21. фебруара

После пет година од великог успеха комичне авантуре „Шта смо богу згрешили“, коју је само у Француској погледало 12 милиона људи, домаћа публика ће имати прилику да види дуго ишчекивани наставак.

Брачни пар, Клод и Мари, добростојећи, високо образовани и добронамерни људи, некако су пребродили удају своје четири ћерке за мушкарце који припадају другим религијама и обичајима, али се овог пута срусрећу са новим изазовима.

Њихови зетови одлучују да заједно са својим породицама напусте Француску како би опробали срећу у иностранству. Клод и Мари не могу да замисле живот без својих ћерки и унучића и спремни су да учине све како би их задржали.

Француски редитељ Филип де Шоверон поново је окупио највеће француске звезде међу којима су Кристијан Клавијер и Шантал Лоби и породицу Вернеј још једном оживео на великом платну.

Инспирација да напише и режира наставк ове приче, како сам истиче, било му је то што: „У првом делу Клод, кога игра Кристијан Клавијер, дао би све да се отараси својих зетова. У другом делу филма покушава да их задржи, што је иронично, али и поштено“.

Фредерик Шо, који игра једног од зетова, верује да ће и наставак бити интригантан и контроверзан филм, као што је био и први део, јер се бави осетљивим темама и предрасудима као што су идентитет, религија, заједнички живот, темама о којима се и даље бурно полемише.

У осталим улогама у филму се појављују и Фредерик Бел, Жилијет Пијатон, Ном Диавара, Ари Абитан и други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво