Наставак култног „Исијавања“, ипак, стиже ове године!

Дуго очекивана екранизација романа Стивена Кинга „Доктор Слип“, то јест још дуже ишчекиван наставак филма „Исијавање“ на велико платно неће стићи 2020. године већ ове!

Уместо 24. јануара 2020. године, наставак Исијавања у биоскопе стиже 8. новембра, што значи да ће прича о Доктору Слипу на великом платну бити два и по месеца раније.

Роман Стивена Кинга Доктор Слип (Doctor Sleep) објављен је 2013. године и прати сада одраслог Денија, сина Џека Торенса, неколико деценија након трауматичних дешавања у хотелу Оверлук.

У улози Денија Торенса, који се као средовечни алкохоличар бори са способношћу која га је морила и у детињству, гледаћемо Јуана Макгрегора. 

Док ради у хоспису, где помаже пацијентима чијим је животима дошао крај, захваљујући моћи коју има од рођења, схвата да група бесмртних злих бића отима децу и мучи их.

Познанство са девојчицом Абром Стоун, која такође има натприродне моћи, довешће га до сукоба са њеним отмичарима...

У легендарном Исијавању (1980), чију режију је потписао Стенли Кјубрик, улогу Џека Торенса играо је маестрални Џек Николсон. Николсонов Торенс редовно се налази на листама највећих зликоваца са великог платна.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво