Нова шанса за гледање хитова на Фестивалу дечјег филма

Они који су пропустили да погледају неки од популарних дечијих наслова из протекле године, имају шансу за то и то по повољнијим ценама у оквиру „Синеплекс Породичних дана“ од 28. јануара до 6. фебруара, јер се тада на репертоар враћа чак 31 наслов.

Само у биоскопима „Синеплекс“ у „Ушћу“, „Делта ситију“ и „Биг фешн“, малишани ће имати прилику да репризно погледају Гринча, да се подсете авантура Дракулине породице у наставку анимације Хотел Трансилванија и бројним другим филмовима и то по специјалној цени карте од 250 динара за све два-де пројекције и 370 динара за три-де филмове.

Биоскопи „Синеплекс“ Променада, Ниш и Крагујевац Плаза обрадоваће посетиоце сниженим ценама од 180 динара за два-де и 280 динара за три-де пројекције.

Током манифестације, поред одличног филмског програма, сваког дана посетиоци ће уживати у различитим активацијама у свим „Синеплекс“ биоскопима у Србији.

Најмлађи ће моћи да учествују у креативним радионицама и специјалном програму припремљеном само за њих.

Поред Гринча и Дракуле, најмлађи филмофили моћи ће да погледају јунаке фантастичних филмова, који се враћају на велико платно: Коко, Пчелица Маја, Невиђени 2, Зец Петар, Фердинанд, Тајне авантуре мачака, Чаробни принц...

број коментара 0 Пошаљи коментар