Салма Хајек и Алек Болдвин у филму „Промил до (к)раја“

Премијера урнебесне комедије „Промил до(к)раја“ биће одржана у биоскопу „Синеплекс“ у тржном центру „Ушће“, 6. фебруара у 20 часова. Алек Болдвин и Селма Хајек поново глуме заједно на обострано задовољство, први пут после серије „Телевизијска посла“.

Редитељ Френк Волф је окупио одличну екипу комичара, па ће публика у осталим улогама гледати Џима Гафигана, Џоа Манганијела, иначе супруга Софије Вергаре, Бена Плата, Асифа Мандивија и Трита Вилијамса.

Салма Хајек и Алек Болдвин глуме још увек заљубљени имућни брачни пар Френка и Ненси који прате ћерку јединицу на престижни колеџ, а затим сазнају да су банкротирали. Након пијане ноћи, суочавају се са неколико лоших потеза до којих их је алкохол довео.

Упуштају се у малверзације како би своје материјалне тешкоће покушали да сакрију не само од својих пријатеља и пословних партнера, већ и од рођене ћерке. И кроз низ комичних ситуација упадају из једне грешке у другу уз салве смеха.

Алек Болдвин је уживао у снимању са Салмом: „Френк ће некима на први поглед изгледати као неморалан човек, а у ствари је човек веран својој породици, који у је у очају спреман на све да им обезбеди живот на који су навикли. Ово је љубавна прича између Френка и Ненси, односно мог и Салминог лика. Када се овај брачни пар суочи са финансијским потешкоћама, учиниће све да би својој ћерки платили школовање. Сценарио је веома забаван, не бих одавао детаље, али њихов покушај да се извуку одвешће их на лудо путовање“.

Карте за премијеру су у продаји, а филм Промил до (к)раја (Drunk Parents) ће се наћи на биоскопском репертоару широм земље од 7. фебруара.

број коментара 0 Пошаљи коментар