Филм „Берлин, волим те“ од 14. фебруара у биоскопима

Независни амерички филм који се жељно очекује у 2019. години, „Берлин, волим те“, биће премијерно приказан 14. фебруара у дистрибуцији „Дексин филма“. Истог дана, у многим градовима широм света, а и у Београду, одржаће се паралелна премијера.

Берлинска прича састоји се од девет прича у којима се спајају различити мушкарци и жене и откривају своје љубавне заплете.

Емоције долазе из познатих места у граду, али и из скривених ћошкова где цветају старе и нове љубави. Све приче су повезане транзиционим секвенцама.

Главна идеја серијала је да се добије утисак града као живог организма који дише и воли и кроз више култура чини да људи деле међу собом емоције универзалне љубави.

Овај романтични филм је најновији из антологијске серије Градови љубави, коју је 2006. године лансирао Емануел Бенбикси. У претходним наставцима обрађене су романтичне приче у Паризу, Њујорку и Рио де Жанеиру.

Сваки филм се састоји од највише десет епизода, које илуструју универзалност љубави у великим градовима широм света.

У остварењу Берлин, волим те главне улоге тумаче: Хелен Мирен, Кира Најтли, Џим Стреџес, Лук Вилсон, Мики Рорк, Џена Деван, Дајана Агрон и многи други глумци са холивудске „А листе“.

Филм ће се наћи на редовном репертоару биоскопа од 14. фебруара у дистрибуцији „Дексин филма“.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(четвртак, 31. јан 2019, 11:45) - Брљина [нерегистровани]

Шарени град

Данас је Берлин место где се скупљају разне сексуалне мањине и где се користи много психоделичних супстанци. Био сам тамо у Децембру и једва видео неку трезну особу. Уцентру се ретко виде хетеросексуални парови.