Премијера српског филма „Пси умиру сами“ на Фесту

Дебитантски дугометражни филм редитеља и сценаристе Николе Петровића „Пси умиру сами“ биће приказан 27. фебруара у Комбанк дворани у српском такмичарском програму предстојећег 47. Феста.

Улоге у Петровићевом остварењу тумаче дебитанти Срђан Петровић и Мина Обрадовић, затим Драган Вујић Вујке, Драгиња Милеуснић, Милош Тимотијевић, Срђан Тодоровић, Никола Шурбановић и Андреј Шепетковски.

Виктор је бивши програмер, који напушта хаотични живот престонице и враћа се у породичну кућу на Тари. Друштво му прави његов најбољи пријатељ, пас Арес.

Непланирано Виктор у своју кућу прима Милицу, која је привремено дошла да истражује еколошке проблеме Таре.

Милица је дистанцирана и тајновита, али изгледа да се труди да не ремети Викторову изолацију и мир.

Виктор затим сазнаје је шеф фирме за коју је годинама радио у Београду убијен. Инспектор Горан Мирковић покушава да реши ово убиство као последњи случај у својој каријери, који постаје његов најтежи и највећи изазов, и лични и пословни.

Филм Пси умиру сами је сниман у Београду и на прелепим падинама планине Таре, што овом филму даје додатну визуелну естетику.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи