Премијера српског филма „Пси умиру сами“ на Фесту

Дебитантски дугометражни филм редитеља и сценаристе Николе Петровића „Пси умиру сами“ биће приказан 27. фебруара у Комбанк дворани у српском такмичарском програму предстојећег 47. Феста.

Улоге у Петровићевом остварењу тумаче дебитанти Срђан Петровић и Мина Обрадовић, затим Драган Вујић Вујке, Драгиња Милеуснић, Милош Тимотијевић, Срђан Тодоровић, Никола Шурбановић и Андреј Шепетковски.

Виктор је бивши програмер, који напушта хаотични живот престонице и враћа се у породичну кућу на Тари. Друштво му прави његов најбољи пријатељ, пас Арес.

Непланирано Виктор у своју кућу прима Милицу, која је привремено дошла да истражује еколошке проблеме Таре.

Милица је дистанцирана и тајновита, али изгледа да се труди да не ремети Викторову изолацију и мир.

Виктор затим сазнаје је шеф фирме за коју је годинама радио у Београду убијен. Инспектор Горан Мирковић покушава да реши ово убиство као последњи случај у својој каријери, који постаје његов најтежи и највећи изазов, и лични и пословни.

Филм Пси умиру сами је сниман у Београду и на прелепим падинама планине Таре, што овом филму даје додатну визуелну естетику.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(уторак, 29. јан 2019, 19:59) - anonymous [нерегистровани]

Deluje obećavajuće

Hvala Bogu nema one Jovane Stojiljković u ovom novom filmu...

(уторак, 29. јан 2019, 17:47) - Traileraddict [нерегистровани]

Samo citan trejler

Po trejleru bi se dalo reci da film i po tematici i po atmosferi i po montaznom ritmu imitira skandinavske trilere sto preplavise svetski kinematografiju. Dakle, srpsko a svedsko; iliti, svedsko a nase!