Шест странаца у суровој борби за сопствене животе

Трилер "Escape Room" долази на велико платно биоскопа „Синеплекс Крагујевац Плаза“ и то у оквиру Ноћи за тинејџере заказане за 31. јануар од 20 часова.

Љубитељи трилера уживаће у узбудљивом филму, а три најсрећнија заљубљеника загонетки у биоскопу „Синеплекс“ у крагујевачкој „Плази“, "Escape Mania" ће обрадовати поклон ваучером за прави тзв, искејп изазов, док ће сви посетиоци моћи да остваре 10 одсто попуста за авантуру у соби из које треба да се побегне.

Стидљива ученица физике Зоја, бунтовник Бен, млади трговац Џејсон, ратна ветеранка Аманда, бивши рудар Мајк и заљубљеник у концепт искејп рума Дени истовремено добију на поклон специјалну кутију – слагалицу.

Пошто су успели да је сложе, отвара им се траг који их води у собу и пружа прилику да освоје 10.000 долара уколико успешно реше све загонетке.

Али када Бен покуша да изађе из собе на кратку паузу да запали цигарету, схвати да су врата закључана и да је игра већ почела.

Уђите у игру као никада пре и откријте тамну истину која их све повезује. Пронађи трагове. Не веруј никоме. Изађи жив. 

Главне улоге у филму Escape Room тумаче Дебора Ан Вол, Тајлер Лабин и Тејлор Расел. Режију овог напетог трилера потписује Адам Робител.

број коментара 0 Пошаљи коментар