Први трејлер за филм „Режи“

Након филма „С/Кидање“ из 2013. године, у биоскопе стиже још једно остварење редитеља Косте Ђорђевића, филм „Режи“. Филм чије ће прво приказивање бити на овогодишњем Фесту, у редовну дистрибуцију креће од 28. фебруара.

Филм прати један необичан дан у животу тинејџерке Аје, њене другарице и другара из краја,  који тумарајући кроз врелину августовског дана, на усијаном београдском асфалту траже начине да се забаве, осете живим, другачијим и битним.

Правила игре самe бирају, а систем властите коже једини је систем који признају. Ајина потреба и потрага за љубављу, од нечег што је изгледало као весела авантура, прераста у драму која ће обележити њихове младе животе.

Режи је огледало оног што зовемо нашим савременим друштвом, али огледало у којем се јасно може видети и одраз прошлости коју смо живели, али и наслутити обриси будућности.

Глумачку екипу предводе две младе, харизматичне глумице Кристина Јовановић и Ђурђина Радић познатија као Ђикс (Djixx), које су публици познате и из света музике. Oстале улогe тумаче Младен Совиљ, Марко Јанкетић, Милан Чучиловић, Радослав Рале Миленковић и други.

број коментара 0 Пошаљи коментар