Џенифер Анистон у комедији ‚‚Кнедлица“ од 7. фебруара у биоскопима

Једну од највећих холивудских звезда Џенифер Анистон публика у Србији имаће прилике поново да гледа на биоскопском платну, у најновијем филму „Кнедлица," од 7. фебруара.

У духовитој и топлој причи о односу између мајке и ћерке, о женском пријатељству и прихватању себе, Џенифер Анистон тумачи улогу мајке и бивше мисице која своју ћерку тинејџерку, због прекомерне тежине назива Кнедлицом.

„Мислим да је ово дивно, надам се да ово више неће бити тема Холивуда и да шаљемо поруку да су сви људи прихватаљиви и да изглед није битан“, рекла је Џенифер Анистон која је и продуцент овог Нетфликсовог остварењa.

Вилоудин Диксон је пунија тинејџерка која живи мирно у малом граду у Тексасу. Све почиње да се мења када Вил упознаје Боа, прелепог и згодног спортисту и када схвати да се и она њему допада. Уместо да научи да прихвати себе Вил почиње да губи самопоуздање, а како би га повратила, пријављује се на избор за мис Кловера, града у којем живи.

Филм Кнедлица је адаптација истоименог романа списатељице Џули Марфи, а за режију је задужена Ен Флечер.

У улози корпулентне тинејџерке нашла се млада аустралијска глумица Даниjел Мекдоналд.

Кантри певачица Доли Партон је посебно за овај филм направила саундтрек Girl in the Movies, за који је номинована за најбољу оригиналну песму за награду Златни глобус 2019.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се