Андрија Милошевић: Људи због поверења долазе да виде „Такси блуз“

Филм „Такси блуз“, за четири дана, погледало је 50.000 гледалаца. Гостујући у „Београдској хроници“, глумац и продуцент остварења Андрија Милошевић открива да је кључ тог успеха поверење гледалаца.

Прича Такси блуза није лака, али ни живот није лак, истиче Милошевић и додаје да је угао гледања ипак такав да филм растерети гледаоца.

„Велики квалитет овог филма, мимо осталих глумаца, је мали Тодор Јовановић. Поред толико музичких емисија, знамо да наша деца знају да певају, али постоји код нас толико талентоване деце и за глуму, сликарство, вајарство... Ово је била јединствена прилика да промовишемо једну малу звезду која није певач него глумац“, објашњава прослављени глумац.

Говорећи о хумору Андрија истиче да не воли лицемерје: „Не волим насилни хумор који се базира на увредама. Интернет је преплављен тиме. Неки људи сматрају да све што је хумористично и смешно је оно што је увредљиво и лоше по неког другог. Ја покушавам да ширим радост и да дам људима на први поглед нешто лепо, позитивну енергију“.

„Када имате 50.000 гледалаца за четири дана, они долазе на поверење. Људи желе да верују да оно што смо ми направили да је добро“, истакао је Милошевић.

број коментара 0 Пошаљи коментар