Петар Стругар као зли вук Мрга

Безбрижни вук Сиви и његова дружина, стадо оваца, враћају се на велико платно у анимираној авантури „Ко се боји вука још 2“ која ће у биоскопима бити од 31. јануара.

Компанија „Визарт“ оживела је добро познате дечје ликове: доброћудног вука Сивог, вучицу Бјанку, пророчицу Меми и друге, али креирала и нове ликове као што су безобразни вук Мрга, поларна лисица Снежа и овчица Џоси.

У градићу у којем овце и вукови живе у миру, појављују се два госта: поларна лисица и мала овца. Нико не очекује у какав проблем ће их они довести, а како би пребродили опасност која им прети мораће да се удруже.

Само тимски рад може да реши проблеме и помогне им да се суоче са изазовима, јер заједно су јачи.

У студију „Моби“ већ се ужурбано ради на синхронизацији, а главног зликовца и најљућег вука Мргу тумачи глумац Петар Стругар.

„Он није за хармонију између оваца и вукова. Он је више за то да се храни овцама него да живи са њима“, објашњава глумац.

Остале узбудљиве ликове тумаче и Срђан Динчић, Марко Кон, Инспектор Блажа и други.

Сценариста неких од најпознатих анимираних хитова укључујући филмове Лепотица и звер (Beauty and the Beast), Прича о играчкама (Toy Story) и Шрек, чувени Роберт Ленс стоји и иза наставка анимиране авантуре Ко се боји вука још.

Нове догодовштине вука Сивог и његове дружине у биоскопима од 31. јануара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво