Петар Стругар као зли вук Мрга

Безбрижни вук Сиви и његова дружина, стадо оваца, враћају се на велико платно у анимираној авантури „Ко се боји вука још 2“ која ће у биоскопима бити од 31. јануара.

Компанија „Визарт“ оживела је добро познате дечје ликове: доброћудног вука Сивог, вучицу Бјанку, пророчицу Меми и друге, али креирала и нове ликове као што су безобразни вук Мрга, поларна лисица Снежа и овчица Џоси.

У градићу у којем овце и вукови живе у миру, појављују се два госта: поларна лисица и мала овца. Нико не очекује у какав проблем ће их они довести, а како би пребродили опасност која им прети мораће да се удруже.

Само тимски рад може да реши проблеме и помогне им да се суоче са изазовима, јер заједно су јачи.

У студију „Моби“ већ се ужурбано ради на синхронизацији, а главног зликовца и најљућег вука Мргу тумачи глумац Петар Стругар.

„Он није за хармонију између оваца и вукова. Он је више за то да се храни овцама него да живи са њима“, објашњава глумац.

Остале узбудљиве ликове тумаче и Срђан Динчић, Марко Кон, Инспектор Блажа и други.

Сценариста неких од најпознатих анимираних хитова укључујући филмове Лепотица и звер (Beauty and the Beast), Прича о играчкама (Toy Story) и Шрек, чувени Роберт Ленс стоји и иза наставка анимиране авантуре Ко се боји вука још.

Нове догодовштине вука Сивог и његове дружине у биоскопима од 31. јануара.

број коментара 0 Пошаљи коментар