„Такси блуз“ 17. јануара у Комбанк дворани

После премијере у Центру „Сава“ 16. јануара, романтична комедија „Такси блуз“, са екипом врсних домаћих глумаца у главним и споредним улогама, биће приказана у Великој сали Комбанк дворане 17. јануара у 20 часова.

У питању је романтична комедија, али и шармантни и узбудљиви такозвани „роуд муви“ за који режију потписује Мирослав Стаматов.

Улоге су поверене Андрији Милошевићу, Сергеју Трифуновићу, Милени Предић, Тодору Јовановићу, Александри Томић, Николи Ђуричку, Бојану Димитријевићу и Борису Миливојевићу.

Главни јунак ове приче је 42-годишњи Марко, симпатични пропали драматург који годинама ради као таксиста и чије авантуре пратимо током једне урнебесне ноћи.

Наизглед један нормалан дан на послу ће се претворити у хаос када се у његова кола ушуња дечак Дамир који је побегао из дома за незбринуту децу и који је у потрази за својим оцем.

Вожња њих двојице у таксију током једне ноћи ће изнедрити гомилу сулудих ситуација које ће се смењивати заједно са мноштвом ликова који ће продефиловати кроз такси као муштерије.

Такси блуз ће се на редовном филмском репертоару наћи од 17. јануара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво