„Такси блуз“ 17. јануара у Комбанк дворани

После премијере у Центру „Сава“ 16. јануара, романтична комедија „Такси блуз“, са екипом врсних домаћих глумаца у главним и споредним улогама, биће приказана у Великој сали Комбанк дворане 17. јануара у 20 часова.

У питању је романтична комедија, али и шармантни и узбудљиви такозвани „роуд муви“ за који режију потписује Мирослав Стаматов.

Улоге су поверене Андрији Милошевићу, Сергеју Трифуновићу, Милени Предић, Тодору Јовановићу, Александри Томић, Николи Ђуричку, Бојану Димитријевићу и Борису Миливојевићу.

Главни јунак ове приче је 42-годишњи Марко, симпатични пропали драматург који годинама ради као таксиста и чије авантуре пратимо током једне урнебесне ноћи.

Наизглед један нормалан дан на послу ће се претворити у хаос када се у његова кола ушуња дечак Дамир који је побегао из дома за незбринуту децу и који је у потрази за својим оцем.

Вожња њих двојице у таксију током једне ноћи ће изнедрити гомилу сулудих ситуација које ће се смењивати заједно са мноштвом ликова који ће продефиловати кроз такси као муштерије.

Такси блуз ће се на редовном филмском репертоару наћи од 17. јануара.

број коментара 0 Пошаљи коментар