„Боемска рапсодија“ најуспешнија музичка биографија на великом платну

Филм о бенду „Квин“ зарадио је чак 600 милиона долара на глобалном нивоу и тиме надмашио "Straight Outta Compton", који је до појављивања „Боемске рапсодије“ био остварење са највећом зарадом када су у питању филмови о музичким легендама.

Боемска рапсодија је најпопуларнији филм о музици свих времена, наводи Дедлајн. До сада укупна зарада износи 608,7 милиона долара. Поређења ради, Straight Outta Compton је зарадио тек трећину ове цифре – 202 милиона долара, преноси Билборд.

Боемска рапсодија је оборила рекорде у заради на тлу Америке, али и остатку света за само два месеца приказивања.

У Северној Америци укупна зарада износи 175,7 милиона долара, а у остатку света 433 милиона, док је ранија конкуренција, филм о реп саставу N.W.А. на светском нивоу зарадио много мање, тек 40 милиона долара.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво