Романтична комедија „Џулијет“ ускоро у биоскопима

Екранизација романа Ника Хорнбија, шармантна романтична комедија „Џулијет“, са Итаном Хоком и Роуз Берн у главним улогама, пред домаћу публику стиже 10. јануара.

Прича прати једноставну девојку Ени заглављену у дугогодишњој вези са Данканом, који је опседнут некадашњом рок звездом Такером Кроуом.

Усидрена у малом успаваном граду у Британији, Ени покушава да се избори са досадним дечком, монотоним послом и компликованом сестром.

Без обзира на све то, она не одустаје од својих снова и временом схвата да ако жели да нешто промени, мораће да преузме ствар у своје руке.

Када Данканов идол Такер Кроу после 25 година објави акустични демо, животи све троје се драстично мењају.

Филм Џулијет рађен је по роману Juliet, Naked Ника Хорнбија и представља комичну причу о другим шансама. Глумачку екипу чине Итан Хок, Роуз Бeрн и Kрис О'Дауд, а редитељ филма је Џеси Перец.

Романтична комедија Џулијет стиже у биоскопе 10. јануара 2019. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво