„Бамблби“ премијерно 18. децембра у „Синеплексу“

Остварење „Бамблби“ редитеља Тревиса Најта биће премијерно приказан 18. децембра у биоскопу „Синеплекс“ у тржном центру „Ушће“, најавио је дистрибутер „Тарамаунт“.

Према синопсису, током бекства 1987. године Бамблби проналази уточиште на отпаду у малом граду поред океана, у Калифорнији.

Чарли (Хејли Стајнфелд), која тек што ће напунити 18 година и која тражи своје место под звездама, открива Бамблбија, у ранама и ожиљцима од битке.

Када Чарли оживи Бамблбија, схватиће да ово није обична, жута „фолксваген“ буба.

Уочи премијере, улични уметници ће насликати вољеног жутог Трансформерса, а цртање графита инспирисаних филмом биће организовано и 22. децембра у биоскопу „Синеплекс“ у „Делта ситију“.

У филму играју и Мартин Шорт, Памела Адлон, Џон Сена и други.

Филм ће на редовном репартоару бити од 20. децембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво