Краљ Артур и витезови округлог стола заседају у понедељак у Комбанк дворани

Духовита авантура краља Артура и витезова округлог стола у потрази за Светим Гралом, после готово две године паузе, стиже у велику салу Комбанк дворанe у понедељак, 17. децембра, са почетком у 20 часова.

Београдска публика имаће прилику да поново ужива у мјузиклу Монти Пајтонс Спамалот у традиционалном британском хумору, препознатљивом пајтоновском маниру извртања реалности на комичан и саркастичан начин, али и феноменалној глумачкој подели коју предводи Никола Којо као краљ Артур.

Мјузикл је прича о легендарној потрази краља Артура за Светим Гралом, где је краљ приказан као весео и луцкаст владар. У својој пустоловини потпомогнут је од стране свог верног слуге Петсија и витезовима округлог стола, које на том путовању проналази.

Питорескна потрага кроз цело краљевство је заправо узбудљива авантура са мноштвом урнебесних догодовштина.

Режију ове духовите авантуре потписује Радослав Миленковић, а глумачку екипу предводи Никола Којо и његов највернији пратилац Петси – Срђан Тимаров, док ће вас у осталим улогама забављати Никола Ђуричко, Дејан Луткић, Ђорђе Стојковић, Иван Марковић, Мирољуб Турајлија и Јелена Јовичић. 

Сви заинтересовани карте могу купити на билетарници Комбанк дворане.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво