Шокантно! „Промаја“ налази свој пут у домове широм Србије!

Након много година мира, баке и деке широм Србије доживљавају шокове гледајући како њихови унучићи неодговорно отварају прозоре и врата, без икакве помисли о последицама. Научни тим стручњака „промајологије“ испитао је мишљење одраслих и младих поводом ове теме.

„Отвори врата, отвори прозор и одједном 'пуф'! Та проклета промаја хара Србијом од кад сам свестан себе и од како је мој отац свестан себе, а и његов отац пре њега! А сад је ова нова генерација неогодоворно пушта у кућу“, каже узнемирени пензионер.

„Само сам заборавио да затворим прозор. Онда сам отишао да гледам ТВ, а деда уће и почне да ми прича Легенду о древној промаји. Звучао је као да је испао из Скајрима. Понекад се бринем за њега“, одговара мало мање узнемирени тинејџер.

Све већи и већи број тинејџера пушта промају у своје домове без икаквих предрасуда. Међу изговоре које су наводили били су: „Пећ ради већ 72 сата, кувам се", „Ваздух у овој кући тренутно циркулише мање од бабиног крвотока, ако је то уопште могуће" и наш
омиљени: „Рерна се буквално запалила, шта сам друго могао да урадим?!“

Ах, младост наивна...

Тренутно нисмо сигурни шта изазива овакво понашање, али ускоро почиње емитовање програма Промаја, који очито хоће да подстакне тинејџере да пусте промају у своје домове и поремете стабилност наше добре земље.

Саветујемо родитељима да опрезно гледају овај програм и да буду спремни да покрију својим тинејџерима очи ако некаква „промајна пропаганда“ почне да се пушта.

Како сазнајемо, прва Промаја најављена је за суботу, 15. децембра, у 12:45 на првом програму РТС-а. Да ли ћете дозволити да овај феномен хара вашим домовима?

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво