Драма „Улазиш ми у главу“ од 13. децембра у биоскопима

Љубавна драма пуна мистерије „Улазиш ми у главу“ (You go to my head) у којој главну улогу игра Светозар Цветковић имаће свечану премијеру у четвртак, 13. децембра у 19 часова у „Комбанк дворани“.

У филму се истичу прелепе пределе пустиње Сахаре и двоје људи који се воле. Али, прича води много дубље од обичне заљубљености двоје људи.

Млада жена је имала саобраћајну несрећу у којој је изгубила памћење. Како се све одиграло под мистериозним околностима, њу проналази успешни архитекта, који се у тренутку одлучује да је упути у њен живот онакав какав би он желео да буде.

Џејк јој објашњава да је он њен муж и да су они у браку. Како је време пролазило, Кити, како ју је назвао, почиње да гаји осећања према њему.

Ова прича има сасвим миран ток као и свака друга љубавна прича, све док ствари не почну да се компликују.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи