Интензивне емоције због финала серије „Јутро ће променити све“

Хит серија „Јутро ће променити све“ која се емитује на РТС-у, ближи се крају, а творци овог успешног пројекта су за финале организовали пројекцију последње три епизоде у Кинотеци. Један од аутора серије Владимир Тагић каже да се, упркос великој популарности „Јутра“, још не зна да ли ће бити наставка серије.

Због превеликог интересовања публике, додата су још два термина истог дана за гледање финала серије Јутро ће променити све у Кинотеци, а један од аутора серије, Владимир Тагић, на Инстаграму је објавио да су карте за све термине распродате и то само за сат времена.

Гостујући у Јутарњем програму РТС-а, Никола Ракочевић истакао је да је у Кинотеци било веома емотивно: „Филип више нема свој угао, он је конзервиран у виду електронског формата, а што се мене лично тиче било је јако емотивно и било ми је јако драго што сам доживео да људи на тај начин доживљавају ово што смо радили и да им то до те мере значи“.

Коментаришући очекивања која је имао пре емитовања серије, Ракочевић каже да је све од почетка ишло ка великом успеху: „Прва епизода, која је емитована на Јутјубу, је обећавала нешто овако“.

Редитељ Владимир Тагић признаје да је на пројекцији последњих епизода серије у Кинотеци било веома интензивно.

„Најискреније, дивно је било коначно доћи до краја и ставити тачку на све. Ово је био баш дугачак и исцрпљујући процес и посао“, објашњава Тагић.

Према његовој оцени, људи су уживали: „И аутори и публика, сви који су успели да дођу. Ово је био идеалан начин да ставимо тачку на причу“.

Од улоге, то јест лика Филипа Никола Ракочевић истиче да је узео заслуге, али да је право знање које је стекао однос са људима, али да су драгоцено знање донеле и теме кроз које пролазе током рада и то не само кроз лик Филипа, већ кроз целу материју.

Званични крај емитовања серије Јутро ће променити све биће 12. децембра на РТС-у. Доста се прича о наставку серије, то јест другој сезони.

„Простора можда има, али треба бити искрен према самом себи. Ми смо прву сезону радили врло искрено из унутрашње потребе која се јавила у Горану (Становићу) и мени. Ако се та потреба буде јавила направићемо другу сезону, ако не нећемо“, нагласио је Тагић додајући да не желе да раде по сваку цену и тиме покваре слику коју су серијом створили.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво