Финале пре финала – „Јутро ће променити све“ у Кинотеци привукло велику пажњу публике

До краја емитовања наше серије „Јутро ће променити све“ остале су само три епизоде. Њена популарност је премашила сва очекивања. Зато је креативни тим серије у Југословенској кинотеци организовао – финале пре финала – пројекцију три последње епизоде за обожаваоце.

Много младих људи дошло је у Југословенску кинотеку како би погледало три пројекције последње три епизоде серије Јутро ће променити све. Многи су у овој серији препознали себе и своје проблеме.

Због велике заинтересованости публике креативни тим серије је организовао пројекцију три последње епизоде.  

„Људи желе и стало им је да погледају серију што пре и онда смо одлучили да од једне направимо три пројекције где ће моћи да погледају серију и сазнају шта се десило са јунацима“, каже један од аутора Владимир Тагић.

„Било нам је важно да будемо искрени према себи самима и према људима који нас окружују и мислим да је та искреност успела да комуницира са гледаоцима и са нашом генерацијом, а и са људима који нису наша генерација, али који се свакако идентификују са проблемима које наши јунаци имају, зато што мислим да су ти проблеми универзални“, истиче Тагић.

Трећа пројекција завршних епизода серије почело је у 21 сат у Југословенској кинотеци, после чега је публика имала прилику да разговара са јунацима серије. 

Може се рећи да је Јутро заиста „променило све“ и да је Радио-телевизија Србије овом серијом успела да привуче пажњу младих људи.

Емитовање првог циклуса серије Јутро ће променити све, завршава се 12. децембра, а последње три епизоде биће емитоване од понедељка до среде на Првом програму РТС-а.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво