Маквинове „Удовице“ стижу у домаће биоскопе

Од режисера филма „Глад“, „Срамота“ и „12 година ропства“, у српске биоскопе, 22. новембра стиже нови крими трилер.

Филм Удовице у режији Стива Маквина добио је највише оцене на сајту Ротен томатос и има задатак да публику, без сумње, изненади и уведе у врло узбудљиву и несвакидашњу причу.

Осим добитнице Оскара Вајоле Дејвис и Мишел Родригез која је позната по филмском серијалу Паклене улице, у глумачкој екипи Удовица су и Лијам Нисон, Колин Фарел, Роберт Дувал, Данијел Калуја и Џон Бернтал.

Прича прати особе са потпуно другачијим расним, социјалним и економским статусом које, због проблема у којим су се нашле њихове породице, морају да преузму ствар у своје руке и заврше започети посао.

Ова крими прича дешава се у корумпираном Чикагу, а инспирација редитеља Стива Маквина проистекла је из оригиналне серије која га је одушевила пре више година, те је одлучио да сними филм који је схватио јако дубоко и лично.

Изванредна прилика да приметимо како се понашају људи који су остављени без ичега и на какав несвакидашњи начин откривају своју снагу и постају спремни на све.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво