Стигао нови трејлер за филм „Алита: Борбени анђео“

Филм који заједно потписују Роберт Родригез и Џејмс Камерон свет са нестрпљењем ишчекује. У новом трејлеру за остварење „Алита: Борбени анђео“ поштоваоци двојице синеаста могу видети да публику 14. фебруара 2019. године очекује врхунска акција.

Базиран на серији стрипова Јукита Кишира, Алита: Борбени анђео је прича о киборгу по имену Алита која се буди у свету који не препознаје, без било каквих сећања на прошли живот.

Доктор Ајдо покушава да је заштити од њене мистериозне прошлости, док је са друге стране њен друг Хуго, који жели да јој помогне да врати успомене.

Када смртоносне и корумпиране силе које воде Гвоздени град нападну Алиту у жељи да је контролишу, она се бори и покушава да спасе своје пријатеље, породицу и свет у којем је одрасла.

Звезда франшизе Лавиринт Роза Салазар уз неколико специјалних ефеката постаје јунакиња крупних очију и невероватних моћи по имену Алита.

Редитељ Роберт Родригез, познат по филмовима Град греха, Десперадо, Од сумрака до свитања и Мачете, режира овај филм уз помоћ Џејмса Камерона који је направио чувеног Аватара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво