„Јужни ветар“ премијерно у Центру „Сава“ и три сале „Синеплекса“

Премијера филма „Јужни ветар“ биће одржана сутра у Великој дворани Центра „Сава“, а због великог интересовања филм ће исте вечери премијерно бити приказан и у три сале биоскопа „Синеплекс“ у тржном центру „Ушће“.

Главног јунака у филму, Петра Мараша, тумачи Милош Биковић који је, на конференцији за медије одржаној у биоскопу „Рода Синеплекс“, рекао да је главна вредност филма психолошка уверљивост ликова и додао да су сви глумци урадили сјајан посао.

„Што се тиче мог јунака, то је момак који је свој таленат и страст према колима и брзој вожњи могао да оствари на другачији начин, да је ишао тежим путем. Међутим, а то и јесте једна критика друштва у коме живимо, млад човек уколико жели да добије све одмах, да оствари своје амбиције натеран је да крене погрешним путем, а оно што је за мене било занимљиво је како једна погрешна одлука доведе до низа догађаја које човека измене до непрепознатљивости“, рекао је Биковић.

Драган Бјелогрлић је рекао да му је драго да је поново један домаћи филм изазвао пажњу јавности.

Приметио је да су раније биоскопи лошије изгледали, али су сале биле препуне и свака премијера домаћег филма је у Београду била догађај.

„Сад имамо лепе сале, али, нажалост, када су домаћи филмови у питању, често нису баш попуњене, а овај филм ће, чини ми се, после дуже времена вратити публику у биоскопе“, навео је Бјелогрлић.

Срђан Жика Тодоровић је истакао да је филм Јужни ветар феноменалан и позвао све да дођу у биоскопе.

Учесници конференције присетили су се и недавно преминулог глумца Небојше Глоговца, коме је улога у филму Јужни ветар била последња.

„Ја сам први пут радио са Небојшом управо на овом филму. Био је изразито топао човек, духовит, образован, дубок, велики глумац и било је задовољство гледати га у кадру“, рекао је Биковић и додао да је Глоговца, као и све велике људе, карактерисала једноставност.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи