Жарко Лаушевић ексклузивно из Њујорка за РТС: Публика ће осетити љубав коју смо уложили у „Корене“

Поводом представљања нове игране серије „Корени“, снимљене према истоименом роману Добрице Ћосића, изјаву за Радио-телевизију Србије дао је наш прослављени глумац Жарко Лаушевић, који у серији тумачи главну мушку улогу – Аћима Катића.

Упутивши из Њујорка поздраве за РТС и екипу Корена, Лаушевић је истакао да му је жао што није у могућности да заједно са колегама обележи почетак емитовања те дугоочекиване серије.

Открио је и да је имао прилику да погледа свих десет епизода, као и да је свестан одговорности коју носи учешће у екранизацији једног од најзначајнијих дела српске књижевности 20. века.

Погледајте шта је још Жарко Лаушевић рекао у ексклузивном разговору са Душком Вучинић, шефицом службе за пи-ар и корпоративни имиџ Радио-телевизије Србије.

Подсећамо, серија „Корени“ емитује се од 21. октобра, сваке недеље у 20 часова, на РТС 1.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво