Породични дан уз „Кондорита“ у биоскопима „Синеплекс“

Нови јунак Кондорито покушаће да спасе планету од ванземаљаца и то током Породичног дана у биоскопима „Синеплекс“, 7. октобра од 12 до 17 часова, када посетиоце очекују поклони, омиљени слаткиши и много забаве.

Породични дан уз „Кондорита“ у биоскопима „Синеплекс“ Породични дан уз „Кондорита“ у биоскопима „Синеплекс“

Специјални програм за најмлађе, уз креативне радионице инспирисане неодољивим Кондоритом и његовим другарима, засладиће компанија „Подравка“ својом „лино ладом“, а осим тога уз сваку купљену улазницу малишане очекују часописи Мали Политикин забавник или Хајмо другари и цртаћи Миа и ја - Чувар животиња и Пепа Прасе.

У моменту када Кондорито планира да се скраси поред своје девојке Аните, њену мајку која не одобрава њихову везу, отимају ванземаљци. Он се са својим другарима удружује како би се изборио за своју будућу ташту, а уједно и да спасе планету од ванземаљаца.

Редитељ синхронизације је Драган Вујић Вујке, а екипу чине: Слоба Стефановић, Никола Булатовић, Данијел Корса, Душан Каличанин, Софија Јуричан, Душица Новаковић, Марко Марковић, Никола Шурбановић, Здравко Савић, Иван Заблаћански, Душко Радовић, Мирољуб Турајлија, Слободан Тешић. Специјални гост синхронизације је Сергеј Ћетковић у улози Пеце Атлетика.

Малишани који су чланови „Синеплексовог“ Породичног филм клуба могу да искористите погодности које имају приликом сваке посете биоскопу. Чланови клуба имају увек снижену цену карте и бесплатне кокице приликом сваке посете.

Осим филма о Кондориту, током Породичног дана 7. октобра на програму су и филмови Хотел Трансилванија 3 – Одмор почиње, Том и Боб – мисија спасавања света и Ринге, ринге раја, синхронизовани на српски језик.

Карте за Породични дан и филм Кондорито – Авантура у свемиру већ су у продаји. Филм је од 4. октобра на репертоару свих биоскопа „Синеплекс“, када домаћа публика може да га погледа премијерно у биоскопу у Делта ситију од 18 часова уз долазак дела екипе која је синхронизовала филм на српски језик.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво