Снимају се завршне сцене филма „Краљ Петар Први“

За потребе снимања филма „Краљ Петар Први“ у режији Петра Ристовског, на Крфу је протеклих дана завршена изградња реконструисаног српског логора из Првог светског рата и сада је у току снимање завршних и кључних сцена.

Протеклих дана је пристигла и екипа филма, њих око 60, а на Крфу је већ и око стотинак статиста који ће имати задатак да прикажу долазак српске војске на Крф после трагичног повлачења преко албанских планина 1915. године.

Снимање захтевних сцена првог дана се одвијало на планини Пантократор, која се издиже изнад обале и са чијег врха поглед сеже до албанске обале.

Екипа филма се следећих дана спустила на обалу, где је снимала веома захтевне сцене, између осталог, и под водом.

На снимању на Крфу им се придружила и млада грчка глумица Мариа Воскополоу, ћерка глумице и политичарке Ангеле Герекоу.

Премијера филма Краљ Петар Први заказана је за 5. децембар.

Главне улоге тумаче Лазар Ристовски, који је уједно и главни продуцент филма, као и Радован Вујовић, Александар Вучковић, Милан Колак, дечак Иван Вујић, Даница Ристовски.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво