Кијану Ривс као трговац дијамантима у Сибиру

Крими-мистерија „Сибир“, чију режију потписује Метју Рос, стиже 27. септембра у домаће биоскопе.

Прича прати трговца Лукаса Хила, кога игра Кијану Ривс, који због ретког и веома скупог дијаманта одлази у хладну Русију.

Борба почиње када дијамант нестане, а руска мафија која га жели губи стрпљење.

Акција, руски мафијаши и хладна сибирска зима, нису једине одлике овог филма, ту је и мало романтичнија страна приче, непоколебљива љубав која се рађа између Лукаса и рускиње Катје (Ана Улару).

Глумачку екипу, поред Ривса, употпуњују руски глумачки ветеран Паша Лучников и румунска глумица Ана Улару, која своју каријеру заснива углавном на позоришту, али се у овом филму показала и као глумица достојна филмског платна.

Главни лик у овом филму је од самог почетка био грађен по Ривсу.

„Све почиње од Кијануа, наравно. Он је врло интелигентан и фантастичан глумац, његова посвећеност, од учења руског језика до правилног руковања дијамантима, је фасцинантна и врло импресивна. Он је прави професионалац, али такође праведна и великодушна особа“, изјавио је режисер Метју Рос.

Филм ће се наћи на репертоарима биоскопа од 27. септембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво