Душко Дугоушко са Леброном у новом „Свемирском баскету“

У свом првом пројекту после „Црног пантера“, режисер Рајан Куглер се удружио са НБА звездом Леброном Џејмсом на снимању дугоочекиваног наставка „Свемирског баскета“, чија ће продукција кренути следеће године, сазнаје „Холивуд репортер“.

Куглер ће се на новом Свемирском баскету наћи у улози продуцента, док је режија поверена Теренсу Ненсу, аутору популарне серије Random Acts of Flyness на ХБО.

Пројекат ће бити и Лебронов деби на филму у главној улози, пошто се већ појавио у споредној улози у остварењу Trainwreck од Ејми Шумер.

Куглер, који иза себе има изузетно успешна остварења попут Fruitvale, Крид и Црни пантер, један је од најтраженијих људи у Холивуду тренутно.

Први Свемирски баскет (Space Jam) имао је Мајкла Џордана у главној улози 1996. године, на врхунцу његове каријере, као и велики број других НБА звезда. Филм је зарадио више од 250 милиона долара широм света.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво