Мирка Васиљевић амбасадорка овогодишњег „Кидс феста“

Глумица Мирка Васиљевић, која се прославила улогом у чувеном филму „Ми нисмо анђели 2“, биће амбасадорка 14. Дечјег филмског фестивала „Кидс фест“.

Као и последњих 14. година, Дечји филмски фестивал ће моћи да посете малишани из Београда, Новог Сада, Ниша и још преко 30 градова Србије.

„Веома сам срећна што ћу бити део овог дивног фестивала. Као мајка, доста времена проводим са својом децом, па тако имам прилику да завирим у њихов мали свет. Њихово детињство ми дозвољава да се препустим игрању и маштању и да се поново вратим у безбрижне дане који су за нас одрасле луксуз. Баш из тог разлога ће ми овај октобар бити заиста посебан, јер ћу моћи да се придружим једном великом догађају који све нас родитеље радује скоро колико и децу“, изјавила је Мирка.

Фестивал ће ове године представити 16 филмова. Неке од њих ћемо гледати по други пут на „Кидс фесту“, а неки ће бити први пут приказани нашој млађој публици.

Фердинанд, бик са великим срцем који је све само не страшан, биће репризиран ове године на фестивалу, и моћи да се гледа искључиво кроз три-де наочаре.

За оне који воле авантуру и прелепе пејзаже, стиже документарни филм о нашој чудесној планети – Фантастичан дан на планети Земљи.

Најмлађи ће моћи да се друже са Цирклином и принцезом Коко, веселим бродићем спасиоцем, Патом и Матом који су увек ту да реше проблем који су сами направили, и још много других забавних ликова.

Поред свих занимљивих и поучних филмова, и ове године ће, поред пројекција, бити организоване радионице које ће деца обожавати. Креативност и добар провод су загарантовани!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи