Расписан конкурс за филмске пројекте

Филмски центар Србије расписао је конкурсе за суфинансирање производње домаћих дугометражних играних филмова, производње домаћих краткометражних играних филмова, домаћих дугометражних документарних филмова и суфинансирање производње домаћих краткометражних документарних филмова.

Конкурси у ове четири категорије су отворени месец дана од дана јавног објављивања, односно од 10. септембра до 10. октобра 2018. године.

Пријавни формулар и конкурсна документација достављају се на српском језику у електронској форми у ПДФ формату, на електронску адресу Филмског центра Србије: konkurs2018@fcs.rs (са обавезном назнаком назива пројекта и назива конкурса за који се пројекат пријављује у наслову мејла).

Неблаговремене и непотпуне пријаве, пријаве које нису поднете од овлашћених лица, пријаве које нису поднете на прописаном формулару и пријаве које нису предмет јавног конкурса неће се разматрати.

Формулар конкурсне пријаве и прилози који су саставни део конкурсне документације, доступни су на интернет страници Филмског центра Србије.

број коментара 0 Пошаљи коментар