Потписан Меморандум о реализацији филма „Хотел Београд“

У Старом двору потписан је Меморандум о разумевању између Туристичке организације Београда, београдске продукцијске куће „Архангел студиос“ и продукцијске куће „Фиљми навсјегда“ из Москве, који подразумева реализацију филмског пројекта „Хотел Београд“.

Реч је о романтичној љубавној комедији између српског момка и руске девојке, а снимање филма је планирано да почне крајем лета следеће године.

Меморандум су, у присуству градоначелника Београда Зорана Радојичића, потписали Марија Вуковић из Туристичке организације Београда, Виталиј Шљапо из продуцентске куће „Фиљми навсјегда“ и глумац Миодраг Радоњић из продуцентске куће „Архангел студиос“.

Градоначелник Београда истакао је да је филмски пројекат Хотел Београд значајан за Београд из више разлога.

„С једне стране, доприноси бољој сарадњи са Русијом, а са друге стране то је добар начин да допринесемо промоцији Београда као туристичке дестинације у Русији и околним земљама“, истакао је Радојичић и додао да се радује даљим корацима у реализацији овог пројекта.

Виталиј Шљапо је навео да је филм Хотел Београд интересантна прича о љубави између руске девојке и српског момка: „Мислим да ће то бити врло романтично, духовито и лепо“.

Српски глумац и представник продуцентске куће „Архангел студио“ Милош Биковић открио је да је припрема сценарија почела, а да би снимање филма требало да почне крајем лета следеће године.

„Може да се деси да буде у јуну, али више мислим да ће то бити крајем августа. Снимање ће трајати око 30-40 дана“, истакао је Биковић и додао да би филм требало да буде пред публиком у фебруару 2020. године.

број коментара 0 пошаљи коментар