„Ринге, ринге, раја“ од данас у биоскопима

Анимирани филм „Ринге, ринге, раја“ у режији Кристофера Џенкиса од данас је на редовном репертоару биоскопа, саопштио је дистрибутер „Тарамаунт“.

Два изгубљена пачета, слабашна, шеснаест дана стара Чи и њен млађи брат Чао, одвојени су од свог јата, захваљујући лудоријама превеликог ентузијасте Пенга, слободоумне гуске која ће радије да вежба акробације у ваздуху, него да се придружи осталим гускама приликом традиционалне селидбе у топлије крајеве.

Уплашени и усамљени, у жељи да се врате свом јату, пачићи ће затражити помоћ од Пенга, који ће их одбити, јер ова два малишана урушавају његов имиџ одметника.

Међутим, Пенг задобија тешку повреду крила која ће га учинити рањивим.

Тек тада он пристаје да помогне пачићима да се врате јату и тако уз шетњу са њима прикрива своју повреду.

Од тог момента њих троје ће се упустити у заједничко путовање, крчећи свој пут кроз прелепе кинеске пределе, у потрази за својим јатом, а под притиском зиме која долази.

Филм је синхронизован, редитељ синхронизације је Миле Новковић, а гласове јунацима позајмили су Марко Марковић, Невена Кочовић, Владимир Марковић, Дубравко Јовановић, Срђан Чолић и други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво