Вече за даме, поклони и Блејк Лајвли у филму „Слатка мала тајна“

Блејк Лајвли враћа се на велико платно биоскопа „Синеплекс“ у напетом трилеру „Слатка мала тајна“ уз феноменалну Ану Кендрик. Ово остварење можете погледати у четвртак, 13. септембра од 20 часова, у оквиру „Вечери за даме“ које уз сјајан филм очекују и поклони.

Филм Слатка мала тајна нам доноси причу о мами влогерки, Стефани Вард и њеној најбољој пријатељици, гламурозној Емили Нелсон која само једног дана нестаје након што замоли Стефани да покупи њеног сина из школе.

Стефани истог трена покушава да открије истину везану за изненадни нестанак своје најбоље пријатељице Емили из града и удружује се са Емилиним мужем, како би убрзо почела да се пита да ли она уопште познајте своју најбољу пријатељицу.

Све гледаоце овог необичног трилера, на догађају „Вече за даме“ очекује коктел добродошлице, послужење предузећа „Златиборац“, као и слатко изненађење које је припремила „Подравка“ у облику „лино ладе“.

Најсрећније припаднице лепшег пола ће бити награђене сјајним поклонима козметичке куће „Аура“ и фантастичним производима „Афродита“ за негу тела.

Пошто је дамама највећа страст куповина, модна кућа „Катрин“ обрадоваће три најсрећније даме у Београду и Нишу поклон ваучерима за уживање у куповини у њиховим радњама.

Карте за „Вече за даме“ већ су у продаји.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво