Бојл неће режирати новог Бонда због креативних разлика

Британски редитељ Дени Бојл одустао је од режирања новог филма из серијала о Џејмсу Бонду због „креативних разлика“, објавили су продуценти и главни глумац те филмске франшизе.

„Мајкл Г. Вилсон, Барбара Броколи и Данијел Крејг су објавили да је због креативних разлика Дени Бојл одлучио да више не буде редитељ филма Бонд 25“, пише у саопштењу на службеном 007 Твитер профилу.

У објави се не наводе детаљи о разликама, као ни информације о томе ко ће бити нови редитељ.

Двадесет пети по реду филм из франшизе о Бонду, чији је власник филмска компанија МГМ, тренутно је у претпродукцији и премијера се очекује у новембру наредне године, преноси Хина.

Подсећа да је Бојл режирао филм Милионер с улице из 2008, који је добио осам Оскара, а у мају ове године објављено је да ће он бити редитељ новог Бонда.

Тада су продуценти Броколи и Вилсон рекли да је Бојл „изузетно талентован“ и навели да ће то бити пети пут да агента 007 тумачи Данијел Крејг.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије