Славни редитељ Александер Пејн стиже у Београд

Двоструки оскаровац Александер Пејн, примиће награду „Инди икона“ за животно дело и разговарати са београдском публиком у оквиру програма Фестивала независног америчког филма који ће се од 13. до 16. септембра одржати у београдском Дому омладине.

Пејн је радио са Џеком Николсоном, Џорџом Клунијем, Метом Дејмоном, Риз Видерспун, Лором Дерн, Бертом Рејнолдсом, Типи Хедрен.

Сваки пут када он сними филм, неко од његових глумаца буде номинован за Оскара.

У оквиру програма фестивала биће организована пројекција једног остварења из независне фазе опуса овог аутора.

Овогодишње издање фестивала „не бежи од тешких тема и друштвеног ангажмана, те наставља да тражи одговоре на изазове живота у паралелном свету нових технологија и друштвених мрежа“.

За Гранд при фестивала „Инди Белгрејд 2018“ такмичиће се шест премијерних филмова најсвежије продукције америчког независног филма, приказани на овогодишњој Венецији, затим на „Санденсу“, „Трибеки“, Карловим Варима, а међу њима и победник фестивала „Санденс 2018“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи