Нови Џејмс Бонд биће Идрис Елба?

Под насловом „Време је за црног агента 007“ медији у свету пишу о новом Џејмсу Бонду кога ће играти британски глумац, Идрис Елба. Чувени агент још једном ће бити Данијел Крејг, а у наредном филму, према најавама, наследиће га Идрис Елба.

Крејг је изјавио да је већ „стар“ да би и даље играо агента 007, а претходне се године помињало неколико имена која су била у игри за новог Бонда, између осталих Том Харди, Мајкл Фасбендер, Том Хидлстен, Дејвид Ојелово...

Продуценткиња чувеног филма о агенту 007 Барбара Броколи рекла је да је отворена за промене, када је реч о главном глумцу, а Дејли стар је пренео да је она разменила с редитељем Антоаном Фуквом идеју да главна улога буде поверена глумцу који није бео.

Наводно је, како преносе медији, Броколи рекла да је „време за црног Бонда“.

„Идрис би то могао учинити ако је у форми“, открила је продуценткиња те додала: „Треба нам момак који је физички јак. Идрис то јесте.“

Идрис Елба је збуњен због гласина и инсистирао је на томе да прво продуценти треба да му се обрате.

Већ се, међутим, „прочуло“ да му је улога поверена.

Идрис Елба (45) је британски глумац, музичар и ди-џеј. Глумио је у серијама Доушници, Лутер и филмовима Амерички гангстер, Прометеј, Битка за Пацифик, Црни дан у Паризу, Велика игра, Планина која нас раздваја.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи