Догађај за одважне – премијера филма „Праведник 2“

Ако волите оружје, сјајну акцију и поклоне, премијера филма „Праведник 2“ у оквиру „Вечери за мушкарце“ прави је догађај за вас – у среду 8. августа од 20 часова, уз поклоне за најсрећније и специјалан програм у свим биоскопима „Синеплекс“.

Све посетиоце очекује хладан „јeгермajстер“, док ће спортску опрему партнера „Aндер aрмор“ и сетове „мен eнерџи“ козметичке куће „Афродита“ освојити најсрећнији мушкарци.

Бићете у прилици да изаберете оружје и постанете „нови праведник“ док позирате на догађају у биоскопима „Синеплекс Делта сити“ и „Синеплекс Биг Београд“, а у биоскопу „Синеплекс Ушће“ организатор догађаја вас изазива да тестирате своју прецизност у виртуелној стрељани, коју је омогућила „Експeдиција“.

За оне који воле да се забављају у добром друштву и уживају у играма пуцања, пејнтбол клуб „Арена но 1“ је за најсрећније посетиоце у Београду припремио бесплатне ваучере за незабораван провод. Фризерски салон „Чешаљ и маказе“ ће поједине посетиоце наградити ваучерима за мушко шишање, док ће Крагујевчане обрадовати ваучери козметичке куће „Омниа“.

У наставку филма Праведник из 2014. године, публика ће пратити оно што Роберт Мекол (Дензел Вошингтон) најбоље зна да ради – да се бори за правду и спасава оне којима је потребна помоћ.

Када му бившу шефицу и једину пријатељицу отму и убију у организованој завери, он се упушта у освету. Током своје осветничке мисије среће се с најискуснијим убицама, а можда чак и себи једнакима.

Али њему је страх непознаница. Он решава проблеме које слабији не могу сами да реше, јер он је праведник.

Карте су у продаји на благајнама биоскопа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво