Том Харди непрепознатљив као Ал Капоне

Прва фотографија Тома Хардија у улози озлоглашеног Скарфејса стигла је до јавности. Први (и једини) утисак је да је британски глумац непрепознатљив.

Ново филмско остварење о америчком гангстеру и бизнисмену, названо Fonzo, режира Американац Џош Танк, пише портал Њу мјузикал експрес.

Том Харди, коме је поверена главна улога, још у априлу заголицао је машту обожавалаца фотографијом на којој се назире како ће изгледати у улози Капонеа.

Међутим, тек сада, на првој званичној фотографији са снимања, види се колико шминка и костим, као и цигара карактеристична за озлоглашеног гангстера, чине да глумац не личи на себе.

Остварење Fonzo пратиће последњу годину гангстеровог живота. Капонеа ћемо видети као 47-годишњака који већ пати од деменције након боравка у Алкатразу.

Линда Карделини ће тумачити улогу Меј Капоне, а у глумачкој екипи су и Мет Дилан, Кајл Меклаклан и Ноел Фишер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи