Вече за мушкарце уз пиће добродошлице и „Немогућу мисију“

Шести део легендарне франшизе под називом „Немогућа мисија: Разилажење“ са сјајним Томом Крузом, долази на велико платно биоскопа „Синеплекс“ у оквиру догађаја „Вече за мушкарце“, заказаног за четвртак 26. јули од 20 часова.

Све посетиоце „Синеплексових“ биоскопа „Биг Београд“, „Делта сити“, „Ушће“, „Крагујевац Плаза“ и „Ниш“ очекује ледени „јегермајстер“, тек да загреје атмосферу пред фантастичну акцију.

Уз купљену улазницу очекује их на поклон и примерак магазина „Аутобилд“, а они најсрећнији биће обрадовани поклонима спортске опреме партнера „Андер армор“, као и бесплатним месечним чланаринама у „Фит пасу“.

Специјална награда очекује најхрабријег и најкреативнијег! У оквиру догађаја „Вече за мушкарце“, фотографишите се на активацији у биоскопима „Синеплекс“, провозајте се мотором и фотографију коју добијете на мејл поставите на друштвене мреже Фејсбук/Инстаграм уз таговање локације и коментар зашто би баш ви били савршени тајни агент и заслужили да осетите потпуно другачије искуство уз скакање падобраном са висине од 3.000 метара!

У филму Немогућа мисија: Разилажење затичемо Итана Ханта и његов тим заједно са већ познатим савезницима у трци са временом, након што мисија пође по злу.

Том Круз не престаје да изненађује, па је тако и овог пута остао доследан свом препознатљивом глумачком стилу. Све захтевне акционе сцене снимио је сам, без помоћи дублера.

Поред Тома Круза, главне улоге тумаче Ребека Фергусон, Алек Болдвин, Ванеса Кирби, Хенри Кевил и Винг Рејмс.

Карте за догађај „Вече за мушкарце“ увелико су у продаји на благајнама биоскопа „Синеплекс“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи