„Боемска рапсодија“ – музика, драма и невероватна прича на једном месту

На радост поштовалаца лика и дела Фредија Меркјурија, групе „Квин“ и оних који једва чекају да погледају „Боемску рапсодију“, објављен је други трејлер за филм који ће гледаоцима још више приближити причу о овој легендарној групи и њеном фронтмену.

„Боемска рапсодија“ – музика, драма и невероватна прича на једном месту „Боемска рапсодија“ – музика, драма и невероватна прича на једном месту

Филм Боемска рапсодија, у којем Рами Малек тумачи јединственог Фредија Меркјурија, доноси невероватну причу о групи „Квин“ од настанка бенда и његовим члановима који су били сјајни студенти у Лондону, до блиставих успеха и светске популарности.

Остварење прати и период када је због Фредијевог животног стила све почело да се отима контроли, али и тријумфални повратак концертом на чувеном „Лајв ејду“ из 1985. године, који је у преносу уживо гледало 1,9 милијарди људи.

„'Квин' је био највећи бенд конгломерата ЕМИ. Имали су слуха да препознају оно што је њихову публику привлачило да седне и слуша. Сви чланови групе су невероватни музичари и композитори, али Фреди је био фронтмен. Он је био највећа звезда са којом сам радио, а радио сам са Џорџом Харисоном и Полом Макартнијем. Они су били невероватно талентован бенд, праве звезде у погледу необичности, екстравагантности и константног стварања хитова“, рекао је Брајан Сутал, аутор више од 20 књига о музичкој индустрији.

Осим Рамија Малека, у глумачкој екипи филма су и Гвилим Ли у улози главног гитаристе групе Брајана Меја, Бен Харди који тумачи лик бубњара Роџера Тејлора и Џон Мазел као бас гитариста Џон Дикон.

Филм Боемска рапсодија у домаће биоскопе стиже 1. новембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво