„Плесна терапија“ стиже 19. јула

Џоана Ламли, Силија Имре и Имелда Стонтон у сјајној су глумачкој екипи нове британске комедије о разводу у средњим годинама, сестринској љубави и исцелитељској моћи плеса. „Плесна терапија“ у домаће биоскопе стиже 19. јула.

„Плесна терапија“ стиже 19. јула „Плесна терапија“ стиже 19. јула

Када Сандра Абот на прослави пензионисања свог супруга, открије да је он вара са најбољом пријатељицом, њен читав свет се окреће наопачке. Одлучује да оде од куће како би разбистрила мисли и схватила шта се дешава са њеним животом.

Утеху проналази код старије сестре Биф која је њена потпуна супротност. Биф води Сандру на часове плеса, где је упознаје са својим пријатељима који ће Сандри показати да би развод могао да јој отвори прилику за потпуно нови живот.

У остварењу Плесна терапија играју највеће британске филмске звезде. Сјајне даме Џоана Ламли, Силија Имре и Имелда Стонтон имаће појачање у виду невероватне мушке екипе, коју чине Тимоти Спал, Џон Сешнс и Дејвид Хајман.

Имелда је открила да је енергија међу филмском екипом била права пријатељска, те да су сви заиста уживали, што може да се примети и у самом филму.

Чланови глумачке екипе су заиста били на „плесној терапији“, па је тако Силија за потребе филма морала да научи фокстрот и фламенко.

Феноменална Џоана Ламли, познатија као Петси из култне серије Absolutely Fabulous у овом остварењу потпуно је у другачијем издању него што смо навикли у популарној серији. Овог пута, имаће седу перику на коју, како каже, ни сама није могла да се навикне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи