„Игри престола“ највише – 22 номинацијe за награде Еми!

Телевизијска серија кабловске куће ХБО „Игра престола“ са 22 номинације води у броју номинација за америчку награду Еми, а за њом следе „Западни свет“ и „Слушкињина прича“.

Серија заснована на романима Џорџа Р.Р. Мартина већ је два пута освојила награду Еми за најбољу драмску серију, подсећа АП.

Ипак, ове године суочиће се с тешком конкуренцијом имајући у виду да је Западни свет, чија се радња одвија у забавном парку на дивљем западу насељеном андорид-домаћинима, добио је 21 номинацију, а Слушкињина прича, која говори о дистопијској будућности, 20 номинација.

Серија Атланта Доналда Гловера води у категорији за најбољу комедију са 16 номинација.

Ситком Розен, који је отказан због раситичког твита глумице Розен Бар, добио је само једну важну номинацију – Лори Мекалф је номинована за најбољу споредну глумицу.

Великим бројем номинација – 21 шансом за освајање признања, може да се похвали скеч-комедија Лорна Мајклса Уживо суботом увече, која је исмевала и администрацију америчког председника Доналда Трампа.

Награде Еми биће додељене 17. септембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво