Градоначелник Београда са Биковићем о будућим пројектима

Поводом иницијативе да у Београд доведе руску продукцијску кућу "Yellow Black and White" да сними филмски пројекат „Хотел Београд“, који би на руском тржишту промовисао садржаје српске престонице, градоначелник Београда Зоран Радојичић састао се у Старом двору са глумцем Милошем Биковићем.

Градоначелник Београда са Биковићем о будућим пројектима Градоначелник Београда са Биковићем о будућим пројектима

Радојичић је рекао да му је била част да упозна тако младог, успешног, у свету чувеног уметника који, додао је, има много идеја и сјајних пројеката на којима жели да ради у Београду.

Један од њих је да се сними филм Хотел Београд у коме би на уметнички начин презентовали Београд у свету, а пре свега у Русији, додао је градоначелник.

„Огроман број људи ће кроз филм моћи да се упозна са нашим градом и да на тај начин даље популаризујемо Београд и допринесемо развоју туризма. Ово је пример како треба да разговарамо и са осталим нашим младим успешним људима, а има их пуно, да их подржимо да оду у свет, али исто тако да им дамо подршку да се враћају својим коренима и да на тај начин чинимо наше друштво и Београд лепшим и бољим“, рекао је Радојичић.

Биковић је рекао да му је била част да се састане са градоначелником са којим је, додао је, имао конструктиван разговор.

Како је навео, његова продуцентска кућа „Архангел студио“ има јако добру сарадњу са руским продукцијама, а једна од њих је и велика руска продукцијска кућа "Yellow Black and White".

„Ми смо са њима већ сарађивали на неколико пројеката и овај пројект који бисмо радили би био специфичан због тога што ми већ имамо аудиторијум који нас прати“, додао је глумац. Састанку су присуствовали члан Градског већа Драгомир Петронијевић и помоћник градоначелника Александар Марковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво