Градоначелник Београда са Биковићем о будућим пројектима

Поводом иницијативе да у Београд доведе руску продукцијску кућу "Yellow Black and White" да сними филмски пројекат „Хотел Београд“, који би на руском тржишту промовисао садржаје српске престонице, градоначелник Београда Зоран Радојичић састао се у Старом двору са глумцем Милошем Биковићем.

Радојичић је рекао да му је била част да упозна тако младог, успешног, у свету чувеног уметника који, додао је, има много идеја и сјајних пројеката на којима жели да ради у Београду.

Један од њих је да се сними филм Хотел Београд у коме би на уметнички начин презентовали Београд у свету, а пре свега у Русији, додао је градоначелник.

„Огроман број људи ће кроз филм моћи да се упозна са нашим градом и да на тај начин даље популаризујемо Београд и допринесемо развоју туризма. Ово је пример како треба да разговарамо и са осталим нашим младим успешним људима, а има их пуно, да их подржимо да оду у свет, али исто тако да им дамо подршку да се враћају својим коренима и да на тај начин чинимо наше друштво и Београд лепшим и бољим“, рекао је Радојичић.

Биковић је рекао да му је била част да се састане са градоначелником са којим је, додао је, имао конструктиван разговор.

Како је навео, његова продуцентска кућа „Архангел студио“ има јако добру сарадњу са руским продукцијама, а једна од њих је и велика руска продукцијска кућа "Yellow Black and White".

„Ми смо са њима већ сарађивали на неколико пројеката и овај пројект који бисмо радили би био специфичан због тога што ми већ имамо аудиторијум који нас прати“, додао је глумац. Састанку су присуствовали члан Градског већа Драгомир Петронијевић и помоћник градоначелника Александар Марковић.

број коментара 0 пошаљи коментар