Вече за даме уз мјузикл „Мама мија! Идемо поново!“

Биоскопи „Синеплекс“ организоваће 19. јула „Вече за даме“ уз наставак популарног мјузикла „Мама мија! Идемо поново!“ сценаристе и редитеља Ола Паркера, поклоне, коктел добродошлице и послужење за све посетиоце.

Забавите се и уживајте уз коктел добродошлице и слане залогаје предузећа „Златиборац“. Козметичка кућа „Аура“ припремила је специјалан поклон сет сјајних препарата за савршени изглед, док ће најсрећније „Афродита“ обрадовати њиховом козметиком за негу тела.

За све посетиоце догађаја који воле да кувају и испробавају нове укусе, „Подравка“ је припремила нове „вегета натур“ коцке. 

Десет година после филма Мама мија, који је зарадио више од 600 милиона долара широм света, Паркер враћа гледаоце на грчко острво Калокери, уз нову и оригиналну музику засновану на песмама популарне групе „Аба“.

Улогу Доне и овога пута тумачиће добитница Оскара, Мерил Стрип, ту су и Џули Валтерс као Рози и Кристин Барански у улози Тање.

Аманда Сејфрид и Доминик Купер и у наставку су Софи и Скај, док се Пирс Броснан, Стелан Скарсгард и оскаровац Колин Фирт враћају улогама потенцијалних Софиних очева, Сема, Била и Херија.

Глумачкој екипи придружили су се и Лили Џејмс у улози младе Доне, Енди Гарсија и добитница Оскара Шер.

Радња филма враћа гледаоце напред-назад кроз време како би видели на који начин су се градили односи међу ликовима какви су данас.

Филм поново продуцирају Гери Гоцман и Џуди Крајмер, који је и један од твораца и продуцент светски познатог и успешног истоименог позоришног мјузикла.

Бени Андерсон и Бјорн Улвеус из групе „Аба“ радили су музику за филм.

број коментара 0 пошаљи коментар