Уз трубаче и сузе снимљени последњи кадрови 4. сезоне „Војне академије“

Завршено је снимање 4. сезоне игране ТВ серије „Војна академија“. По идејном концепту продуцента Небојше Гарића, сценаристи су били Гордан Михић, Бобан Јефтић и Зорица Цвијетић. Продукциони производ је РТС-а, „Нире-Про“ и Министарства одбране. Редитељском палицом од почетка серијала вешто је управљао Дејан Зечевић.

За седам година, на више од 400 локација, са 250 глумаца и више хиљада војника и статиста снимљено је 50 епизода једне од најгледанијих серија на нашем програму.

Прву епизоду 2012. године гледало је 2,22 милиона гледалаца, што означава серију најгледанијом у Србији и у Европи, пише Википедија.

Надомак Београда забележени су последњи кадрови ове сезоне уз трубаче и у сузама.

„Главна ствар која карактерише ову серију је вероватно емоција. Што је нешто што публика препознаје и што воли већ годинама. Надам се да ће им ова, четврта, сезона понудити нешто што ће волети и што ће памтити“, сматра редитељ Дејан Зечевић.

„Приказали смо војску, приказали смо Србију, патриотизам и све што нам је у старту било планирано, а то је да покажемо серију чисто, да покажемо серију младој публици, да покажемо све лепоте али и тешкоће војничког позива“, истиче потпуковник-консултант Жељко Нововић.

Кроз ову модерну бајку јединственог шарма од прве епизоде водила нас је и Олга Одановић са Милијардом, ликом који тумачи.

„Та њена простодушност која је негде на ивици документарности, ја мислим да су људи зато заволели Милијарду“, каже глумица Олга Одановић.

Нових 12 епизода серије Војна академија гледаћете крајем године.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво