Уз трубаче и сузе снимљени последњи кадрови 4. сезоне „Војне академије“

Завршено је снимање 4. сезоне игране ТВ серије „Војна академија“. По идејном концепту продуцента Небојше Гарића, сценаристи су били Гордан Михић, Бобан Јефтић и Зорица Цвијетић. Продукциони производ је РТС-а, „Нире-Про“ и Министарства одбране. Редитељском палицом од почетка серијала вешто је управљао Дејан Зечевић.

За седам година, на више од 400 локација, са 250 глумаца и више хиљада војника и статиста снимљено је 50 епизода једне од најгледанијих серија на нашем програму.

Прву епизоду 2012. године гледало је 2,22 милиона гледалаца, што означава серију најгледанијом у Србији и у Европи, пише Википедија.

Надомак Београда забележени су последњи кадрови ове сезоне уз трубаче и у сузама.

„Главна ствар која карактерише ову серију је вероватно емоција. Што је нешто што публика препознаје и што воли већ годинама. Надам се да ће им ова, четврта, сезона понудити нешто што ће волети и што ће памтити“, сматра редитељ Дејан Зечевић.

„Приказали смо војску, приказали смо Србију, патриотизам и све што нам је у старту било планирано, а то је да покажемо серију чисто, да покажемо серију младој публици, да покажемо све лепоте али и тешкоће војничког позива“, истиче потпуковник-консултант Жељко Нововић.

Кроз ову модерну бајку јединственог шарма од прве епизоде водила нас је и Олга Одановић са Милијардом, ликом који тумачи.

„Та њена простодушност која је негде на ивици документарности, ја мислим да су људи зато заволели Милијарду“, каже глумица Олга Одановић.

Нових 12 епизода серије Војна академија гледаћете крајем године.

број коментара 3 пошаљи коментар
(петак, 06. јул 2018, 08:26)
anonymous [нерегистровани]

lepo

Lepo, ali nadam se da 4. sezona nece da lici na drugu, jer je treca prakticno ista kao prva sezona, osim sto je Ris zavrsio onako, verovatno zbog obaveza na snimanjima drugih filmova i serija.

(петак, 06. јул 2018, 03:45)
Nenad [нерегистровани]

Narod je hrabro

uz trubače i suze.

(четвртак, 05. јул 2018, 20:48)
anonymous [нерегистровани]

Legenda

kaže da je Zečević nekad skinuo kačket i naočare.