Суперсреда у биоскопима „Синеплекс“

У среду, 4. јула, сјајна добродошлица за све посетиоце биоскопа „Синеплекс“ – снижена цена улазнице на 300 динара за све пројекције у салама у Београду и на 200 динара у Крагујевцу и Нишу.

На репертоару ће бити акциона комедија Оушнових 8 са Кејт Бланшет, Сандром Булок, Ен Хатавеј, Минди Колинг, Авквафином, Хелен Бонам Картер, Саром Полсон и Ријаном као главним ликовима новог наставка франшизе Играј своју игру, овог пута у женском издању.

Да ли су се преживели диносауруси изборили за опстанак, не пропустите да сазнате у најновијем наставку култног филма Свет из доба јуре: Уништено краљевство.

Љубитељи комедија имаће прилику да уживају у фантастичним насловима Ти јуриш! заснованом на истинитој причи и Мој лажни муж, филм о размаженом, богатом власнику јахте који након губитка памћења постаје мета освете своје бивше секретарице.

За све оне који воле биографске драме, погледајте како је изгледала емотивна веза између новинарке-репортерке и једног од највећих нарко-босова свих времена, Пабла Ескобара у аутентично препричаном делићу тамне стране светске историје.

У филму Волети Ескобара главне улоге тумаче оскаровци Хавијер Бардем и Пенелопа Круз.

Наравно да малишани нису заборављени – за њих је припремљена сјајна понуда анимираних филмова, синхронизованих на српски језик – Невиђени 2, Чаробни принц и Украдена принцеза.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи